mantenimiento

Jordà, empresa d’instal.lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, posa a la seva disposició els seus 60 anys d’experiència en el sector, amb un personal altament qualificat en el manteniment d’ascensors, operant en Catalunya i especialment a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Ascensores Jordà, empresa d’instal.lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, dona suport a l’activitat diària d’una amplia cartera de clients, establint una relació basada en els conceptes: PROFESSIONALITAT, EFICIENCIA, QUALITAT, RAPIDESA DE RESPOSTA, PREUS COMPETITIUS I ESCOLTA ACTIVA DE NECESSITATS.

Per l’acompliment d’aquestes premisses, el nostres clients gràcies al nostre experimentat equip comercial, son assessorats de manera constant en tots els processos de col.laboració, amb l’objecte de trobar la solució que optimitzi els beneficis de la seva activitat.

Jordà empresa d’instal.lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, disposa d’una Central de Trucades 24h., que està a la seva disposició ininterrompudament i permet una comunicació a l’instant davant de qualsevol necessitat. Una extensa flota de vehicles assistirà les seves instal.lacions en el menor temps possible.

A les nostres modalitats de Contractes de Manteniment i Serveis Complementaris, trobaran el que millor s’adapti a les seves necessitats.

TIPOLOGIES

REDUID: Modalitat econòmica de contracte de manteniment, que acompleix amb totes les disposicions imprescindibles marcades per la I.T.C..

NORMAL: Tingueu la seguretat de ser atesos tots els dies de la setmana.

SEMI-RISC: Ampliació de la modalitat NORMAL que inclou tota la ma d’obra necessària per la posada a punt de la seva instal•lació.

ESPECIAL: A Ascensores Jordà, empres d’instal•lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, és la modalitat de contracte més completa, que li permetrà estar assegurat davant qualsevol incidència aconseguint un perfecte control de costos.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

SERVEI REPARACIÓ 24H.: Ampliant el seu contracte amb el nostre servei reparació 24h. comptarà amb el nostre ajut immediat a qualsevol hora del dia.

SERVEI TELEFÒNIC: Enllaç GSM i targeta SIM operativa amb tarifa plana per realitzar totes les trucades d’emergència del seu ascensor i mantenir el seu equip en normativa.

INSPECCIÓ PERIÒDICA OFICIAL: Gràcies al nostre volum de contractació a Ascensores Jordà, empresa de instal•lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, podem oferir-li a un preu més econòmic les Inspeccions Periòdiques Oficials del seu ascensor amb les Entitats d’Inspecció i Control de primera línia.


Per a qualsevol consulta i/o sol•licitar pressupost, poseu-vos en contacte amb nosaltres

  • (Español) Hoteles emblemáticos

    Ascensores Jordà es especialista en instalaciones para hoteles, en las que es necesario incorporar productos y servicios de alto confort,...

  • Centres hospitalaris

    Ascensores Jordà cuenta entre su cartera con instalaciones realizadas según las exigencias de fiabilidad y confort que requiere un centro...