mision

Missió

Mantenir o millorar les infraestructures i serveis d’edificis per fer-ne un us més còmode i així augmentar la qualitat de vida del seus veïns i usuaris.

Visió

Jordà aspira a ésser una empresa líder en solucions integrals de gestió de serveis a edificis amb una atenció al client propera, excel•lent i de qualitat.

Valores

La promoció de valors que fomenta Jordà orienta l’actitud i les accions de la companyia, del nostres treballadors i dels nostres col•laboradors. I es basen en:

- Proximitat i disponibilitat: Estem propers al client, actuem ràpidament i amb un tracte personalitzat.
- Adaptació i flexibilitat: En la satisfacción de las necesidades del cliente.
- Confiança: Més de 60 anys dedicats al serveis dels nostres clients.
- Compromís i qualitat: Estem sempre compromesos en l’oferiment d’uns serveis i productes de qualitat.
- Honestedat: Amb els treballadors, col•laboradors, veïns i comunitats.

logoempresa

Nova imatge de Marca

La força i presència d’aquesta identitat radica precisament en la seva simplicitat, en la seva essencialitat. Fuig d’elements superflus i adorns, i transmet una imatge al mateix temps amigable, original, però sense oblidar el caràcter històric de l’empresa.

Els seus signes son fortament icònics, facilitant el seu immediat reconeixement i infinites possibilitats gràfiques i comunicatives.

El color roig ha estat aplicat en les seves tonalitats més lluminoses i vitals, en un degradat subtil que suggereix, més que volum, moviment, transparència, fluïdesa.

L’anella que envolta “la politja” pretén simular la forma de la botonera. Aquest amb un degradat molt subtil d’escala de grisos, per seguir mantenint el volum i la vegada una ombra molt suau per donar-li profunditat.

>> Descarregar logotip en format PDF
>> Descarregar logotip en format JPG